ANNONS

Karantän dag fyra

/

Dag fyra. Jag har till större delen av dagen legat i ett horisontellt läge och kikat på olika true crime serier och dokumentärer med en stor skål popcorn. Fortfarande inga symptom. Vid tre var det dock dags att röra sig ut för att se lite dagsljus (ja vi höll avstånd med andra). Vi promenerade i 1,5 timma förbi Dalénum på Lidingö, jag har knappt varit där. Det är ett nytt område. Det var skönt att få komma ut.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

När vi kom hem åt vi en tidig middag. Det blev vegansk korv med bröd. Det är så barnsligt gott med alla tillbehör. Vi hade tidigare köpt Anammas färs men nu provade vi alltså deras korv. Så god! Jag och Paul fortsätter att dra ner på kött, det känns mycket bättre. Fisk och ägg vill jag inte vara utan men kött och kyckling spelar ingen roll. Jag har alltid älskat att äta chark men till och med det smakar illa nu. Jag har helt enkelt tröttnat på kött.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag åt två vegankorvar och så hade vi gjort en sallad till. Efter det gjorde jag en lista på min instagram stories med mina favorithotell i världen. Jag la alla bilder under highlights så att ni kan hitta dom. Utöver det har det inte hänt så mycket under dagen. Imorgon är det vår sista dag i karantän, vi ska testa oss i samband med det men jag tror faktiskt att vi mår bra nu. Vi kände aldrig av något.

Nu väntar en dusch och sedan mer serier. Jag kan inte minnas sist jag var såhär stilla i kroppen. Men jag tänker att det är bra för mig efter år av högt tempo. Det är befriande att bara få gå hemma och lufsa, utan stylat hår, smink eller BH. Bara vara.

Kram.

51
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00