ANNONS

Karantän dag 2

/

Idag har jag gjort två saker, jag har rensat mina kläder och så har jag stuvat om lite i min aktieportfölj. Jag har köpt på mig aktier i två bolag nu är marknaden har sjunkit. Jag brukar se det som rea. Sedan har jag blivit inskriven i boken för ett bolag som ska börsnoteras. Jag gick in med X antal kronor. Nu får vi se hur mycket jag blir tilldelad och hur det går på noteringen, spännande! Jag får berätta vad det är för bolag senare. Hemmet och börsen är det jag kommer att fokusera på de närmsta dagarna som vi har hemma. Jag fyllde tre stycken Sellpy-påsar, kläderna där i kommer att säljas på deras sajt inom några veckor. Jag vill rensa barnens plagg också men jag sparar det så att jag har något att göra imorgon.

68DEC7AD-D89A-42A0-9D60-709DE492BB2B

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag tycker att det är svårt att hitta något som är värt att se på. Inga serier eller filmer verkar bra. Har ni några tips? Annars så har jag inte så mycket mer att berätta om. Barnen är hos Odd och har också karantän men är inte sjuka.

Hade vi vetat om att vi var smittade så hade barnen inte fått åka till deras pappa och eventuellt smitta dom men nu hann de vara där en dag så nu är alla i karantän där med. Jag fick mail om att Corona går i Gillis klass så det är lika bra att alla är hemma. Herregud var det smittar lätt. Jag är ändå tacksam för att vi tog ett PCR-test och fick svar, annars hade vi gått runt i flera dagar och smittat andra eftersom vi inte hade några symptom. Jag är så tacksam över vaccinet och ser fram emot att ta dos 3. Barnen borde väl också kunna vaccineras snart men jag har inte hört något än om det.

Vi hörs imorgon! Kram.

105

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00