ANNONS

Karantän

/

Det blev inget Schweiz för oss. Vid midnatt igår fick vi svar från PCR-testet och då visade det positivt. Ingen av oss har haft något som helst symptom, vi har ju tränat som vanligt och varit pigga. Därför har vi inte märkt det. Hur som helst så var det bara att avboka flyget och hotellet och ställa in sig på karantän i några dagar. När vi vaknade imorse beställde vi matleverans hem och så städade vi hemmet så att det skulle kännas mysigt att vara hemma. Det är hemskt att gå runt i sitt hem när det är stökigt tycker jag. Under dagen har vi jobbat hemifrån och kikat klart på Squidgame.

F329B60A-9229-4772-B3DF-B28ACFAB5F0E

Från min instagram.

Jag tänker göra det bästa av mina dagar hemma, jag ska rensa överallt (fick hem mina Sellpypåsar igår), baka smarriga saker och laga mer avancerad mat än vad jag brukar göra. Jag ska läsa böcker och titta på bra filmer. Det blir bra dagar ändå.

Är det fler som är i karantän?

Kram!

78
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00