ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED Twist & Tango

Tori Jeans

/

Igår så träffade jag ett företag som verkligen gör skillnad för kvinnor. Vi sågs på Gretas och jag drack den godaste latten någonsin. Den är koffeinfri dock så man får ta kaffekoppen hemma innan. Latten innehåller havremjölk, rödbetsjuice och honung. Så enkelt!

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Fantastisk färg. Vi pratade om att kliva in som investerare. Det är alltid en lång process om det blir så men vi får se. Det är roligt att vara igång igen i alla fall och träffa duktiga entreprenörer.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Dagens hår och make. Efter lunchen passade jag på att gå förbi min favoritbutik (utöver Max Mara) Twist & Tango. Jag behövde ett par nya jeans. Jag har ett par hemma som är lite utsvängda men jag kan ju inte bara gå i dom så jag ville ha ett par liknande. Jag hittade en modell som heter Tori som passar mig perfekt. Jag är en 27:a i storlek (men gick ner till 26 i dessa) och har långa ben så mycket blir för kort för mig.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Älskar färgen!

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Även tröjan var superfin! Såhär sitter jeansen på fotomodellen på deras hemsida:

735439_Tori-Jeans_Blue-Stone-_41

Jag har ju en helt annan kropp så på mig blir de tajta. Oavsett så blev jag glad över att hitta en modell som jag trivs med, de kommer komma i olika färger (även en i crème i vår) vilket är superkul.

Imorse när jag vaknade gjorde jag en smoothie-bowl:

04A42201-48D8-4312-9B79-31BFDCB18A8B

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag har i spenat, grönkål, ingefära, chlorella (algprotein), banan, mango och havremjölk. Den blev helt otroligt god. Paul gillar i vanliga fall inte såhär gröna smoothies men denna älskade han. Jag brukar ha pumpakärnor och linfrön på. Till det äter jag en knäckemacka med ägg. Supergod frukost. Idag väntar en lugn dag, jag ska äta lunch med Pauls mamma, därefter träning och ikväll ska jag äta middag med Stina. Vi ska till en restaurang på söder som jag aldrig har prövat. Kul med något nytt. Imorgon väntar Schweiz i fem dagar, först några dagar i Lausanne för att kika på en lägenhet och sedan blir det skidåkning i Engelberg. Där har jag inte varit förut. En lägenhet i Schweiz är långt bort i sikte, det är krångligt att ens få äga där borta. Men vi vill göra ett försök och påbörja processen. Det är bra att reka lite och få en känsla för marknaden. Man måste börja någonstans!

Vi hörs imorgon! Kram.

75
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00