100 miljoner

Dagen började med att det kom ut en artikel om Flattered i Breakit. Vi närmar oss snart 100 miljoner i omsättning – Heja!

Efter det så har jag haft två teams-möten med bolag som jag eventuellt ska jobba med, ett samarbete och en investering. Det rasar in investeringsförlag just nu och det är så roligt. Målet är att ha klivit in i några under året. Imorgon har jag lunch med ytterligare ett. Vid två tränade jag med min PT Boris och när jag var klar vid tre åkte jag och hämtade barnen. Vid fyra kom min inredare Beatrice hit för att beställa möbler till vardagsrummet. Vi mixar lite från nordiska galleriet med IKEA. Det som syns blir dyrare design medan matta, gardiner och en enklare tv-bänk kan lika gärna vara billiga. Jag har gjort misstaget för med att köpa dyra mattor och det är bortkastat med två barn.

Jag passade på att be om hjälp kring ett rum jag har i källaren där vi bara ställer saker i hela tiden. Det är allt ifrån påskpynt till julpynt, resväskor och annat.

Säkert kartonger från flytten som inte har blivit uppackade trots att det har gått snart två år (!). Hur som helst så behövs det rejäla hyllor där inne för att bara ösa in allt. Skönt. Snart borde mina påsar från Sellpy komma också, då jäklar ska det rensas. Himla bra! Förut hade jag en regel – Ett plagg in – Ett ut. Men jag har tappat det helt. Dags att gå tillbaka till det. Det är en underbar känsla när saker och ting struktureras och rensas!

Copyright 2022. All rights reserved.

Till middag blev det (matkassen kommer imorgon) köttfärssås med spagetti. Jag gjorde köttfärsen på en bästa vegofärsen som jag har testat – Nämligen från Anamma. Ej spons utan jag köpte den på ICA. Vi hade den till tacosen i fredags också. Ni måste testa den, efter att vi har ätit denna finns det ingen chans att vi går tillbaka till kött igen när det gäller färs.

Nu ska jag lägga en sheet mask och hänga med barnen.

Kram!