ANNONS
Integritet på Tailsweep

Nyttiga chokladbollar

/

Det har inte varit många knop här idag. Jag har fixat hemma, varit och storhandlat mat för helgen och så köpte jag en mixer. Paul och jag har saknat att dricka smoothies på morgonen så det var dags för en ny (den tidigare gick sönder). Det första jag gjorde när mixern var på plats var att göra ”nyttiga” chokladbollar till fredagssnacks. Jag försöker dra ner på det vanliga sockret (under julen blev det dock julgodis och julmust för oss alla) här hemma samt så har vi slutat med läsk helt. Vi har aldrig varit stordrickare av cola zero men det finns inte fördelar med att få i sig det, speciellt som barn så Paul och jag tog ett beslut att vi skippar det. Vi har också skippat lösgodis sedan ett år tillbaka men choklad, chips och popcorn går bra. Läser man på vad lösgodis innehåller så mår man bara illa, fy. Odd gör ju som han vill hemma hos sig men så är det hos oss i alla fall.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag stoppade ner 16 dadlar, fyra dl havregryn, en dl kokosolja, 3 msk kakao, en nypa havssalt och så lite vatten. Det kan ha varit en halv till en hel dl. Vi skippade kaffet för barnen gillar inte det.

Copyright 2022. All rights reserved.

Det blev SÅ gott! Smeten var helt fantastisk. Vi rullade allt i kokos:

Copyright 2022. All rights reserved.

Det blev 14 stycken. Två blev direkt uppätna… Jag rekommenderar verkligen receptet! Nu blir det fredagstacos! Vi köpte vegofärs. Vi är inga vegetarianer men kan man byta ut köttet till vegoalternativ så gör vi oftast det. Efter det väntar en familjefilm.

Det finns inget mysigare än när hela familjen samlas och ser på något kul. Helgen för oss är helt oplanerad. Inte en endaste liten grej. Lyxigt!

Vi hörs imorgon. Kram!

40

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00