ANNONS
Integritet på Tailsweep

Projekt vardagsrum

/

God morgon på er!

Jag sitter här och dricker mitt cheesecake té och har lämnat barnen tillsammans med Paul. De börjar halv nio och efter det tog vi en längre promenad tillbaka.

Copyright 2022. All rights reserved.

Inget roligt väder att promenera runt i. Vi saknar Thailand. Vi får börja planera för sportlovet snart! Antingen sol eller skidåkning.

Copyright 2022. All rights reserved.

När jag kom hem bytte jag om till dagens kläder. Stickad från Twist & Tango och jeans från NAKD. Jag har bara ett lunch med pappa idag. Resterande tid har jag tänkt att fixa här hemma. Det är alltid något som behövs göras, plockas eller tvättas. Idag tycker jag att  det är lite kul att greja hemma, det gjorde jag aldrig förut. Jag ska göra om mitt vardagsrum snart så då ska ni får se lite bilder. Vardagsrummet har liksom varit barnens rum men nu vill jag att det ska kännas lika trevligt att sitta där fyra vuxna över ett glas vin också.

Såhär ser inspirationsbilden ut. Det är Wilfred interiör som ska hjälpa mig (Beatrice hjälpte mig med barnens rum). Mitt hus är ju ett 30-tals hus så det går inte att få en sekelskiftskänsla men det kommer att bli fint ändå! Ser fram emot när det är färdigt!

Vi hörs senare! Kram.

30

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00