ANNONS
Integritet på Tailsweep

Två favoriter

/

Inatt vaknade jag fyra igen men tvingade mig själv att somna om. När jag slog upp ögonen igen så var klockan åtta, woho! Äntligen kanske det vänder. Det var någon av er som skrev att det tar ett dygn för varje tidszon. Så är det sex timmar som skiljer sig så tar det sex dygn innan det är bra igen. Jag tror faktiskt att det är en bra tumregel.

Jag hade ett pitch-möte vid tio vilket var väldigt intressant att lyssna på. Jag har ju kvar mitt Löwengrip invest-bolag (dock utan anställda. Inget utav mina bolag gick i konkurs som många felaktigt skriver ibland) och i det bolaget har jag aktier i Flattered och Natural Cycles. Jag letar efter fler bolag att kliva in i så det är så kul när jag får förfrågningar om investering. Jag har två bolag till att lyssna på nästa vecka. Jag märker att jag dras till nischen kvinnor & hälsa. Det finns så mycket att göra inom kvinnohälsa så det är spännande. Men vem vet det kanske dyker upp något som handlar om något helt annat.

Det är dumt att låsa sig. Vid tolv åt jag lunch med Sheila. Skönt att få prata av sig. När hon skulle kila iväg på ett möte hade jag lite tid över innan jag skulle träna så jag gick till NK och köpte te.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag har haft två favoriter sedan jag var tonåring. Ni som har läst bloggen lääänge kommer säkert komma ihåg smakerna:

Copyright 2022. All rights reserved.

Rooibus Cheesecake … och …

Copyright 2022. All rights reserved.

Rooibus bubbel, den hette tidigare ”champagne”. Jag vet inte varför dom bytte namn. Båda två är SÅ goda. Ni måste testa. Jag har så mycket minnen från när jag var tillsammans med Nils och vi satt och drack dom i vår lägenhet. Då var jag runt 17-18 år gammal. En annan smak som jag köpte är ny för mig men den verkar väldigt god:

Copyright 2022. All rights reserved.

Ingefära! Denna ska jag testa ikväll, kul! Vid 14.oo så tränade jag.

Copyright 2022. All rights reserved.

Jag körde benpass idag, jobbigt men härligt. Det var pass två efter ledigheten. Efter denna vecka kommer jag nog känna att jag är ”tillbaka”. När träningen var färdig så hämtade jag barnen tidigt. De fick följa med och handla och bestämma vad de ville äta till frukost i veckan.

Sally ville äta rostad bröd med vanligt smör, hushållsost och tryffelsalami. Gillis vill ha philadelphiaost och västerbottensost. Puh, alla dessa viljor. Nu har vi i alla fall allt hemma. Själv äter jag finn crisp med två ägg och kaviar och Paul äter omelett.

Vi byter ju på onsdagar nu förtiden och jag måste säga att det är en bra dag att byta på. Först kändes det jätteförvirrande (Odds förslag) men nu är det en massa fördelar. Dels är det skönt att få barnen och veta att det bara är två dagar till helg. Varje vecka vet man att det finns några dagar att jobba sent på. Sedan är det lättare för mig och Paul att hitta flygbiljetter onsdag-onsdag. Det är alltid bättre pris på flygbiljetter mitt i veckan. Inte så dumt helt enkelt.

Nu ska barnen bada, sedan ska vi se lite på Netflix innan det är dags att sova. Vi hörs imorgon! Kram.

34

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00