ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Banana Beach

/

Vi skippade Phi phi island idag men åkte till en annan ö som heter Coral Island (banana beach) det var fantastiskt! Knappt några människor där, en fantastiskt fin strand och riktigt god mat.

Copyright 2022. All rights reserved.

Men morgonen började såhär, med färsk frukt, kokosnöt och omelett. Det är standard varje morgon. Underbart.

Copyright 2022. All rights reserved.

Sedan var det dags för äventyr! Båten kan åka från hotellet men det var lågvatten (?) så det var lättare att åka från piren. Man körs runt i trehjulingar där hela familjen får plats, det ser himla lustigt ut.

Påväg mot Banana Beach! Båda barnen somnade direkt. Motorljud verkar ha en sedan effekt på barn.

Copyright 2022. All rights reserved.

Framme!

Paul Sundvik

Vi åt lunch och sedan badade vi massor.

Paul Sundvik

Barn kastades i luften. Vi stannade där lite för länge och mannen som körde runt oss under dagen vågade nog inte säga till för när vi skulle tillbaka (till en annan hamn) så var det lågvatten så båten kom inte in.

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi stannade såhär långt bort och det höll på att bli mörkt ute. Nu till det värsta, det var så mycket ålar eller om det var ormar i vattnet (!!!) så Paul fick bära ett barn i taget in till land. Som tur var hade Paul simskor med sig och jag tog hans flipflops som jag försökte gå med i vattnet. När jag kom fram var det kolsvart ute, det gick så fort. Att gå bär bland ormarna, det var hur många som helst, var absolut det vidrigaste jag har gjort i mitt liv. Jag kommer drömma mardrömmar om det under en lång tid framöver. Men vi klarade det! Som grädden på moset så berättade Paul att han hade sett farliga fiskar som har som ett spjut som sticks in i foten om man trampar på dom.

Gaaaahh.

Hur som helst, imorgon är det vår sista dag tyvärr. Vi hade gärna stannat längre på hotellet. Vi flyger 00.05 så det är egentligen den 8:e men vi åker till flygplatsen sent den 7:e. Vi har verkligen haft en fantastisk vecka här. Jag kommer ge en recension av resan sen!

Nu ska jag skaka av mig den obehagliga händelsen.

Kram.

57
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00