ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Dag på hotellet

/

Vi har haft en mysig dag på hotellet idag, det har varit ganska mulet och regnigt men det gör verkligen ingenting när det är så varmt. Det är nästan skönt att det växlar. Vi hade bokat in spa så vi hann inte åka ut till någon ö. Vi tog varsin 90 minuters massage. Imorgon blir det dock Phi Phi Island, det är så folktomt nu så vi passar på att åka dit.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Regnet imorse.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Rummet där jag fick en massage

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

När jag kom tillbaka till huset så hade hotellet ordnat ytterligare en barnaktivitet, nämligen att måla på stenar och snäckor. Barnen älskade det! Jag tycker alltid att det är så spännande att låta Sally och Gillis få umgås med någon som inte kan deras språk. De tvingas använda den engelska dom kan. I de här fallet sa de färgerna som de önskade att måla med. Bra träning!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Fina målningar!

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

När Sally och Gillis var klara så var det dags för att bada. Vi lämnade villan för att gå till barnpoolen.

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Vi har väldigt roligt med denna rutschkana. Jag är egentligen inte jätteförtjust i att bada men jag gör det för barnens skull. Jag märker att dom tycker att det är roligare så än när jag sitter och tittar på.

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Paul och jag är så vana att resa själva utan barn men det är roligare med barn. Visserligen sover Paul i en extrasäng och jag och barnen i den stora sängen (vill inte ha dom själva i ett av husen) men det spelar ju ingen roll egentligen. Det är kul att hitta på saker när man är en familj. Barnens ögon lyser hela tiden. Allt är nytt och spännande.

Nu ska jag läsa innan middagen serveras i vårt hus. Barnen tittar på You tube och Paul svarar på mail. Vi hörs imorgon!

Kram.

29
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00