ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Make a cake

/

Igår var det barbecue här i vår villa. En kock och en från serveringspersonalen kom hit och gjorde en fantastisk grillad skaldjursplatå. Barnen fick kyckling och ris. Det var så mysigt att sitta ute här och njuta av kvällen. Vi trivs så bra i vår villa. På kvällen la vi oss i stora sängen och kika på serien Lost in Space på Netflix. Hela familjen tittar på den. Den är gränsfall för läskig för Sally men hon brukar somna direkt så hon missar alltid allting som händer. Det handlar om en familj som åker ut i rymden och hamnar på en annan planet och där händer det en massa saker.

Så spännande.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Här satt vi och åt igår.

Processed with VSCO with a4 preset Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Kocken lagade så god mat!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Under bort och runt besticken låg det blad. Så fint.

Idag började vi med en barnaktivitet som finns här på hotellet, nämligen ”bake a cake”. Man fick en färdig tårtbotten som man fick dekorera hur man ville. Otroligt roligt för det fanns så mycket att välja på.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Det finns inget lekrum eller så för barnen men det finns en lekpark, mini vattenland (kul för de allra minsta) och en större barnpool med rutschkana. Men de är duktiga på aktiviter!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Grädde blandades med karamellfärg.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Sallys tårta!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2022. All rights reserved.

Gillis dränktes i chokladsås. Min blev så ful att jag inte ens vill visa upp den. Jag är ju en kreativ person men allt som jag ska göra med händerna blir alltid en katastrof. Syslöjden, träslöjden, bild.. Allt sådant är jag dålig på. Hur som helst så var det här en idé jag kommer att ta med mig hem. Så enkelt, bara köpa tårtbottnar och köpa varenda kul sak som man kan dekorera med (och äta..).

Nu är det dags för ett eftermiddagsbad. Alla har varit väldigt trötta idag. Det är märkligt hur man kan bli tröttare och tröttare ju längre in man kommer på semestern, jag menar – Man vilar ju upp sig! Jag har förresten läst ut Amerikansk jord. Den handlar om en mexikansk familj där pappan jobbar som journalist och blir mördad av en kartell. Mamman och sonen som är 8 år klarar sig men kartellen har bestämt sig för att dom måste måste dö. Det blir en flykt mot USA.  Rekommenderar den till alla!

Vi hörs imorgon! Ni kan förresten skriva några frågor om resan så svarar jag på dom imorgon! Kram på er.

Just det, en sak till! Använder ni koden BELLA22 så får ni 1500 kronor i rabatt på alla bokningar med TUI. Koden gäller för alla bokningar i februari och mars, ni kan tex åka till Kanarieöarna, Cap Verde eller Thailand. Koden gäller till den 10 januari. 

52
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00