ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Gott nytt år!

/

Gott nytt år allihopa!

Tänk idag är det 2022. Hur var er nyårsafton? Vi åt middag på hotellet. Det var buffé och så var det uppträdanden. Barnen tycke dock att musiken var för hög så vi fick krångla lite med att byta bord och sänka högtalaren precis vid oss och det gick som tur var bra. Personalen är så tillmötesgående. Det var fler barnfamiljer vid oss som nog tänkte samma sak. När vi lämnade middagen så var klockan tio. Vi bestämde oss för att gå till huset och bädda ner oss i sängen så alla tog på sig pyjamas och så la vi oss i Pauls och min säng och såg på film. Alla höll sig dock vakna för att inte missa fyrverkerierna!

Paul Sundvik

Jag bar en topp från By Malina, kjol från Stylein och skor från Gianvito Rossi som jag fick av Paul i julklapp. Paul sa ”dina läsare kommer att tro att du är gravid i den där tröjan”. Äh. Jag tycker att den är lite cool som ”går ut”.

Paul Sundvik

Det var MASSOR av fyrverkerier. Vi stod ute i pyjamas och tittade på allt. Vi pussades och kramades vid tolvslaget. Vi såg klart filmen efteråt och somnade inte förens halv två, tidsomställningen gjorde att vi plötsligt var pigga. Men vi somnade snabbt ändå. Barnen fick sova hos oss. Det är ju två hus mitt emot varandra som är våra men jag ville inte att de skulle sova själva när det väl var dags. I veckan kommer vi ställa in extrasängar i vårt hus så sover alla tillsammans. Det är fantastiskt med så mycket space men de känns för små för att sova själva. Däremot nyttjar vi hela hus-området annars. Det är solsängar, stort matbord och biljardspel. Himla kul.

Copyright 2022. All rights reserved.

Påväg hem från middagen. Älskar mitt pärlhalsband! I Thailand måste du bära munskydd överallt, även utomhus. Det går bra att skippa vid poolen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Såhär vaknade jag imorse, så vackert

Copyright 2022. All rights reserved.

Direkt efter frukost så tog vi på oss badkläder och gick till den större poolen där det finns en vattenrutschbana.Totalt finns det två poolområden. En stor ”vanlig” med vacker utsikt och så en enorm barnpool.Vid barnpoolen finns små hus där man också kan bo. De hade jag rekommenderat om jag hade åkt hit med barn och inte bott i den stora villan. Då kan du ligga i din stolstol och se barnen.

Copyright 2022. All rights reserved.

Sally ut först! Här ser ni minivillorna bakom. Det finns många längs hela poolen. Väldigt bra gjort.

Lånade en bild från deras hemsida. 

Copyright 2022. All rights reserved.

… Sedan var det min tur! Vi låg i poolen i två timmar innan vi gick tillbaka till huset för att göra oss ordning inför lunchen.

Paul Sundvik

Lunchen tillbringades på stranden.

Paul Sundvik

Himla gott! Och inga människor i sikte.

Nu väntar strax poolen igen, barnen har badat i vår pool men nu är det vattenrutschbanan som gäller igen, kul!

Vi hörs imorgon! Stor kram.

53
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00