ANNONS
Integritet på Tailsweep

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Escape Island

/

Äntligen är vi i Thailand! Det är ett samarbete med TUI och vi ska visa upp hotellet Escape Island Burasari och hur det är att resa med TUI. Det gick så smidigt att flyga, sätena var bredare än vad jag trodde (nästan som business-stolar), vi åt god mat och alla sov större delen av resan. Jag såg i och för sig filmen A Star is Born och grät lite för mig själv där i mörkret. Den är så bra den filmen, och låtarna AHHH. Otroliga. När vi kom fram till Phuket så hämtade hotellet upp oss och körde därefter mot en liten hamn där en båt väntade. Vi åkte båten i ca tio minuter tills vi var framme på en liten ö. Ön består till mestadels av hotellet men det bor några lokala här också. Vi checkade direkt in i villan. Villan är SÅ stor. Två hus med varsitt sovrum, badrum och sedan ett ”allrum” i mitten med soffor, kök, biljardbord och en solsäng. Framför så är det en stor pool med vacker utsikt.

Jag kan inte förstå att vi är här!

Hela komma-in-i-thailands-proceduren var inte heller speciellt svår. Jag fick fylla i ett papper om vilka vi var, visa Thai-passet och PCR-testet från Sverige. Sedan gjorde vi ett nytt PCR-test på flygplatsen igen (ett krav), barnen fick topsas i munnen. På 1,5 timma var vi ute allt som allt. Väldigt smidigt! Reglerna nu är karantän på hotellrummet i några timmar tills vi har fått svar. Vi har beställt roomservice och badar så det går inte någon nöd på oss direkt.

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Paul Sundvik

Det är ett stort hotell med över 160 rum om jag hörde rätt. Några är villor som vårt. Nedanför villan ligger stranden så det är bara att ta trappen ner från tomten. Vi har pga karantänen inte utforskat hotellet än men det kommer fler bilder på det imorgon.

Ikväll väntar nyårsafton! Det känns väldigt kul. Jag har inga krav på mig själv 2022. Livet ska bara vara roligt, det är mitt mål. Följer man det som känns bra och kul så löser sig det mesta runt omkring.

Kram

66
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00