ANNONS
Integritet på Tailsweep

I min väska

/

Idag har hela familjen gjort ett PCR-test. Vi får svar ikväll men det borde inte vara någon fara för alla är friska. Ingen av oss har varit sjuk på evigheter tack och lov. Peppar peppar. Jag fick en del frågor på vad som krävs i Thailand för att komma in. Du behöver ett thaipass, pcr-test, försäkringsdokument och vaccinintyg. Det tar evigheter men det går. Det är ingen karantän när man landar i Phuket. Flygbolaget som vi reser med har flighter till Phuket hela tiden och det är inget konstigt med resorna. Vi gjorde PCR-test i munnen istället, mycket bättre än dom som man stoppar upp i näsan. Jag frågade varför inte alla har mun-test istället men tydligen är det dyrare.

Jacka Mountain works, så varm! Utöver PCR-testet så har jag varit och fixat mina bryn (valde i princip min egna färg men lite mörkare men inte så där mörkt som jag har haft förut) och haft Gaby hemma som spray-tanat mig. Så nu slipper jag ligga i solen. Jag ska strax laga mat och sedan ska jag börja packa.

Vi åker hemifrån 11.30 imorgon. Eftersom vi åker med vip:en så behöver vi inte vara på Arlanda så tidigt, annars är ju rekommendationen på minst tre timmar. Galet!

Jag vill så gärna ha med mig en massa skor men jag kan bara åka med en väska denna gång så jag får välja med omsorg.

Paul Sundvik

Det blir ett par låga svarta som passar till allt. Ett par beiga Chanel som går fint med alla ljusa kläder, ett par vita enkla sandaler och så silvriga skor till nyårsafton. Sedan kompletterar jag med vita sneakers, ett par träningsskor och så flats från Hermes. Hade jag fått välja hade jag adderat två par klackar i färg. Men jag får se om det är möjligt. Jag tänker sno plats i barnens resväskor.

Annars så tänker jag sju dagliga outfits och sju kvällsoutfits plus flygkläder hem. Sedan 5-6 baddräkter. Jag provat alltid allt innan jag packar ner att det känns ”rätt” och så hänger jag sedan upp det i outfits i hotellrummet. Då blir det lättare att klä sig. Min necessär är enorm så jag måste packa sparsamt.

Sminket är inte så viktigt tycker jag men lite grann behöver jag ha med. Underlag, någon skugga och läppstift. Två par solglasögon och bra hårklämmor. Åh det blir mycket packning. Tur att allting är tunt. Tjocktröjorna skippar jag. En i Kashmir får räcka. Något som jag ska ha med mig är detta:

Paul Sundvik

Jag fick bland annat ett fantastiskt fint halsband av Paul i julklapp. Det är vintage från Dior 1960. Älskar det! Blir fint till en svart klänning. Nu kurrar magen, det blir en tidig middag.

Kram!

69
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00