ANNONS
Integritet på Tailsweep

Amerikansk jord

/

Hemma i Stockholm! Eller på Lidingö rättare sagt. Det första jag gjorde var att ta ur mina linser och på med glasögonen. Jag hade glömt de hemma. Jag känner mig inte så fin i glasögon trots att jag har testat många modeller. Det är synd för det är så bekvämt att varva med. Men hemma duger dom bra. Men i början när Paul och jag träffades vågade jag inte ha på dom, jag skämdes och betedde mig som att jag var tonåring och smög med dom. Men det var då.

Jag har börjat småpacka, mest för att jag inte har så mycket annat att göra ikväll. Barnens väskor är klara. Sally packade i för sig sin egna för två (!) veckor sedan. Hon är himla peppad. Jag har hittat två böcker i bokhyllan som jag vill ha med. Den ena är Linda Lampenius biografi. Och den andra är Amerikansk jord. Är de värda att läsa? Eller ska jag botanisera i hyllan hos Hedengrens (favvobutiken) innan vi åker på torsdag? Dock finns det ingen ny jag riktigt är sugen på. Kanske tips på någon bra chic lit, det hade jag uppskattat!

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag har kommit av mig lite med Bachelorette. Jag tror att jag ska se kapp några avsnitt ikväll. Paul har alltid hundra mail att svara på och jag måste läsa eller titta på något för att hålla mig vaken så att vi kan se något tillsammans. Jag somnar nämligen direkt när jag lägger mig i sängen. Igår hade jag somnat vid nio. Kul sällskap. Egentligen borde jag titta på Sex And The City för att hänga med, jag har inte sett de nya avsnitten men just nu lockar det inte. Får bli senare.

Hur mår ni? Det är lite hetsk stämning här i kommentarsfältet. Försök att bli snällare mot varandra. Kram.

67
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00