ANNONS
Integritet på Tailsweep

VANN spa

/

Jag måste ju säga att det inte varit många knop idag. Frukost, spa, läsa, promenerat i Saltkällan och så åkte åkte vi in till Lysekil stad för att promenera ytterligare. Så fint! Men det är väl så det ska vara när man har tagit in på ett spa-hotell. Ikväll väntar middag och biljardspel. Imorgon kör vi hemåt vilket också ska bli skönt för det innebär att vi närmar oss Thailand. Herregud vad mycket papper som ska fyllas i för att komma dit. Vaccinpassen, utdrag från försäkringsbolaget, dokument med våra egna pass, pcr och thaipass. Jag har säkert glömt något som ligger där i högen. Alla papper är med förutom PCR som vi tar på onsdag. Puh. Men det är såklart värt det många gånger om. Jag var förbi Biltema i Karlstad och köpte nackkuddar till hela familjen eftersom det inte är liggstolar när vi flyger dit. Jag somnar på alla plan direkt men det blir mer bekvämt såhär. Nackkudden gick även att göra om till en vanlig kudde. Det kommer nog barnen uppsatta. Bra tips!

Jag har lite skönhetsfix på onsdag plus att barnen kommer. Jag ska fylla på mina fransar, färga brynen och så spray tana mig. Då är jag semesterredo. Jag ligger aldrig i solen utan bara i skuggan så då är det skönt att komma dit ”solbränd” redan. Jag håller även på att välja vilka böcker jag ska ha med mig. Jag tar alltid med mig för många för jag är rädd för att jag ska läsa ut dom och så står jag där utan läsning. Jag är så traditionell av mig att jag inte gillar att läsa på telefonen eller lyssna på böcker. Dessutom gillar inte inte att läsa på engelska så det blir i alla fall minst fyra böcker. Man kan ju tröttna efter ett tag på en bok om den är dålig och då vill man ju kunna byta.

Jag läser aldrig klart böcker jag inte gillar.

Nu svävade jag iväg. Här är min dag:

Middags-outfit. Vi ska strax ner och äta!

Just det, det kom ut en artikel med mig i Norska näringslivstidningen D2 idag. Den blev bra!


Det är ingen idé att länka för det är en betalväg!

Vi hörs imorgon! Stor kram ❤️

28
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00