ANNONS

Juldagen i Värmland

/

Juldagen är nog en av de mysigaste dagarna på året. Exakt som julafton fast utan förväntningar. Vår juldag har tillbringats här i Värmland och vi har haft det så mysigt. Sovmorgon till nio, långfrukost, långpromenad på två timmar i kylan, ganska sen lunch och sedan sov jag en stund på eftermiddagen. Så härligt att få slumra till på hotellrummet. Jag skulle egentligen läst men jag orkade bara några sidor innan ögonen blev tunga. På kvällen så serverades det kalkon med en massa goda tillbehör, bland annat sötpotatis-gratäng. Jag som älskar sötpotatis! Hotellet har verkligen god mat vilket är så viktigt när man äter dygnets alla måltider på samma plats. Vi är bara 30 hotellgäster så alla hälsar på alla och har ”sina” platser inne i restaurangen. Visst är det märkligt att man alltid tar samma plats om det går? Är alla så? Hur som helst så rekommenderar jag Dömle Herrgård om man vill komma iväg.

27874A4C-34A5-4B14-B991-D887CE97D13C

Paul Sundvik

279C2E4A-4E04-4FC4-B79F-94AB685A80BE
EF3879E2-55E9-43EA-9459-52D3FEF96634

Imorgon åker vi iväg till ett annat hotell tre timmar bort. Vi behöver inte vara tillbaka i Stockholm förens på tisdag kväll så vi passar på att road trippa i Sverige under mellandagarna. Barnen kommer till oss på onsdag och så åker vi till Thailand på torsdag. Det blev de resmålet ändå, fast till Phuket. Det ska bli så kul! Jag får kommentarer om att jag flänger så mycket med barnen men när jag inte tar med dom på en resa så får jag kommenterar om att dom aldrig får följa med. Aldrig kan man göra alla nöjda…

Hörs imorgon. Kram ❤️

51
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00