ANNONS

Julafton imorgon

/

Barnen skulle iväg till Odd över kvällen igår (de kommer tillbaka idag) så vi passade på att gå ut och äta med två vänner till Paul. Vi testade en restaurang vi inte hade varit på innan, den heter Gioia. Den var SÅ bra, så god mat. Rekommenderas starkt. Vi skrattade i tre timmar, det är så roligt att höra om Pauls liv innan han träffade mig. Han var en riktig ungkarl, gick ut 2-3 gånger i veckan (i år!) och bodde överallt i hela världen. Han förlovade sig aldrig eller fick barn för han ville inte bli fast. Och precis innan Coronan kommer ska han flytta till Asien men han blir fast i Sverige och så springer han på mig, en två barnsmamma. Vi blir stormförälskade och han slungas han in och blir en styvpappa till Gillis och Sally. De älskar honom och han älskar dom. Vi är verkligen en familj och det gör mig så lycklig.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Imorgon är det julafton och det är en lugn (!) dag för mig idag. Inte alls sådär stressig som andra säger.

Barnen kommer strax och efter det ska vi köpa hem julmat, jag köper allt färdigt förutom köttbullar som jag gör själv. Skinkan säljs ju i charken så det är smidigt även Janssons frestelse. Jag hade så gärna velat se Uppesittarkvällen på tv senare idag men jag tror inte att jag får upp det på min tv. Vi använder bara Netflix, HBO eller Disney. Jag har inga kanaler. Men jag kanske kan öppna en skärmläsare, måste testa lite. Jag undrar hur jag gjorde förra året.. Kikade vi i en app på ipaden kanske?

Hur som helst så känner jag mig lugn och glad inför dessa juldagar. För två år sedan så satt jag själv från lunch och det var inte alls så roligt. Men många har det så och jag kommer att skänka en extra tanke till dom imorgon. Jag säger god jul till er redan nu för nästa gång vi hörs är det julaftonskväll. Njut av imorgon, sänk förväntningarna och bara gläds av människor som du tycker om.

Stor kram!

40
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00