ANNONS
Integritet på Tailsweep

Ny reseplan

/

Detta jullov är barnens jullov. Jag anstränger mig extra mycket och gör sånt de vill göra. Det finns ingen stress i min vardag just nu så det passar perfekt. Vi har tokpysslat hemma men idag tog vi oss en paus från det och lämnade hemmet. Barnen fick välja destination och det blev Tekniska Museet! Vårt favvoställe sedan de var i princip bebisar. De finns verkligen något att göra för alla åldrar. Rekommenderas!

De har en lekpark som heter Mega mind, där hängde vi länge.

Det var nästan tomt på folk, himla skönt. Vi lekta kurragömma och så hittade vi denna grej:

Det är en klättervägg där en projektor sköt ut ljus på vissa ställen och då skulle man springa runt och trycka på ljuset. Jag är värdelös på att förklara men det var väldigt roligt. Vi stannade länge och sedan åkte vi hem. Paul var iväg på ärenden. Efter middagen så har vi spelat kort länge. Det är Vänd Tia som är mest populär. Vi har spelat det regelbundet sedan vår båtfärd i Spanien under höstlovet.

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul och jag har förresten bokat vår julafton! Vi skippar Köpenhamn. Efter att vi har lämnat barnen så åker vi till en Herrgård i Värmland och firar. Det såg så juligt ut på bilderna så jag tror att det blir jättebra. De kommer till och med en jultomte! Gällande Thailand så behöver vi eventuellt tänka om för de kommer kanske inte att gå att flyga till Krabi. Antingen byter vi till ett hotell i Phuket eller vi ändrar vi destination till Mexico, Kap Verde eller Kanarieöarna. Jag tror att Mexico skulle vara roligt om det inte fungerade med Thailand. Lite synd för jag hade verkligen sett fram emot att få testa hotellet Pimalai men men det kommer fler tillfällen.

Kvällen kommer att gå åt till att hitta nya hotell. Men det känns bara roligt. Varken jag eller Paul är ”hänga läpp-personer”. Det är bara att tänka om, det blir toppen.

Nu står jag och velar om jag ska läsa eller se Bachelorette. Jag tror att det blir det sistnämnda. Jag har precis börjat kolla och det är så roligt att se dynamiken mellan männen. Julia verkar vara en vettig tjej. Av de få avsnitten jag har sett så känns Jesper mest genuin men det kanske ändras.

Vi hörs imorgon! Kram.

91

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00