ANNONS

Tips på barnböcker

/

Idag har vi pysslat mycket hemma och tagit en kortare promenad. Vi har målat naglarna, spelat Tjuv och Polis, barn-monopol (vänjer mig aldrig med att de är ett kreditkort), vi har bakat pepparkakor och Gillis har lärt mig mer om Fortnite. Det är inte så hemskt/läskigt som andra vuxna säger tycker jag. För mig är det fritt fram att spela.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det blev röda naglar, nu är Sally julredo.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag tycker julbakning är rätt svårt, i alla fall knäck och mintkyssar. Pepparkakor är mer på min nivå. Egentligen hade vi tänkt att göra ett pepparkakshus-hus men de var slut i mataffären. Jag hade velat ha en tävling mellan oss fyra om vem som gjorde de coolaste huset. Sally hade för övrigt sett ett recept på Tik tok där de blandade in skumtomtar i pepparkakan, de hade varit kul att prova men de glömde det. Jag föreslog även att göra Rocky Road men de ville inte barnen ha. ”inte nötter”. Happ. Wiener nougat hade jag kunnat tänka mig att göra men det är bara jag som äter det i familjen så det känns lite trist. Julbakar ni trots att det bara är ni som äter?

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

… Tada! Dagens skörd. Ikväll har vi inga planer. Det blir väl You Tube med barnen och läsa för dom. Det är brist på nya barnböcker här hemma som är lite mer för äldre barn men det ligger några under granen vilket är bra. Jag kan rekommendera Musse & Helium.

Just nu läser jag Luna och superkraften för barnen på kvällarna. Sally har knäckt läskoden nu vilket är häftigt, hon läser allt som går att läsa. Varenda ord på förpackningarna i kylen. Ni får ha en trevlig kväll.

Kram!

40

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00