ANNONS

Fjärde advent

/

Fjärde advent! Nu närmar vi oss verkligen julafton! Jag har dock lyssnat på julmusik i en månads tid så jag måste erkänna att jag tröttat på det… Men jag spelar det ändå och håller ut. Det är ju ändå jul!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Imorse tände vi fjärde ljuset och åt lussebullar. De är som godast när det är mandelmassa i tycker jag.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag har glidit runt i dessa, tights och Paul tröja hela dagen idag. Gillis har inte ens bytt om från pyjamas. Så mysigt. Vi har rensat ut en massa och bokat TipTap som kommer och hämtar allt man inte vill ha och återvinner och ger bort. Så bra tjänst. För 500 spänn kommer två personer med en stor skålbil inom en timma och hämtar högar av kartonger. Det hade tagit evigheter för mig att göra det själv med min bil. Istället har familjen lagt tid på detta:

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

.. Vi satt länge och pysslade med lerfigurer. Vissa hängde vi upp i granen. Ovan är en version av mig själv. Barnen gjorde..

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Olika pizzor. Mina favoriter är de inbakade.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Gillis banan-gubbe. Vi skulle bakat Rocky Road idag men ingen orkade gå ut så vi skippade det. De får bli imorgon istället. Igår kväll såg vi på Iron man och vi alla gillade den så mycket att ikväll blir det Iron man två. Vi har nog redan sett majoriteten av alla julfilmer på Netflix så det skönt med variation på filmer. Barnen räknar ner till Thailand och Sally packade klart sin väska redan idag. Hon stod framför spelgen i hennes rum och provade alla outfits. Jag har godkänt att hon ska få ta med sig en magtröja till Thailand vilket gjorde henne väldigt glad. Hon var väldigt noga med sin necessär. Borste, läppglans och ett nagellack. Hon är verkligen en mini-me.

Tidigare oroade jag mig för alla utseende-prylar som hon ser mig greja med. Men jag har landat i att det finns något väldigt roligt med att prova mammas smink och att det är en kul stund tillsammans. Jag har ju fina minnen när jag gjorde likadant med min mamma.

Nu ropar barnen på mig. Det är mastermind på gång. Kram!

25
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00