ANNONS

BETALT ANNONSSAMARBETE MED TUI

Pimalai

/

Fredag! Jag började morgonen med en ansiktsbehandling. Jag har stressat så mycket under hösten att min hud har börjat strejka igen. Det blossar upp på kinderna och på halsen. Jättekonstigt ställe. Men nu blir det lugn och ro, mindre smink och regelbundna kemiska peelingar. Det kommer göra att huden blir bättre. Egentligen borde jag sluta med choklad och socker men jag tycker att livet blir så tråkigt utan.

B7430ED5-4A67-4C1B-8121-B3981787EBEE

Jag gick förbi Flattereds butik på Humlegårdsgatan idag. Det är så häftigt att vi lanserade en inomhus-ballerina 2012 och nu har vi en hel butik och skorna säljer som smör. Coolt! Jag hade en jobblunch med ett produktionsbolag och sedan åkte jag hem till Paul och barnen. Han hade hämtat dom efter deras skolavslutning. Vi bytte av och då åkte jag och barnen till Vasaparken och lekte.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Allt var så halt så barnen sprang upp och åkte ner. De höll på sådär i en timma. Tur att man var varmt klädd. Det blir så kallt när man står still. Som ni ser har Sally gympaskor på sig. Hon slarvade bort sina skor på skolan och ingen kunde hitta dom så Paul fick tydligen bära henne till bilen. Hemma hade vi bara gympaskor. Lite segt eftersom att dom har gått på juledighet nu, då kan vi inte leta mer. Antagligen måste jag köpa ett par nya skor till henne.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi var klara så åkte barnen och jag till Ica Kvantum på Lidingö och handlade helgmaten. Tacos till kvällen och god helgfrukost.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Ett barn vill ha chips och de andra barnet vill ha mjuka. Jag chansade när jag handlade för elen har varit avstängd hela dagen hemma. Vi har haft en elektriker som bytt ut elcentralen (alltid något med hus) och han skulle bli klar till kvällen men han visste inte när. Men vi tajmade precis vid sex så jag kunde laga mat! Nu väntar strax fredagsmys med popcorn och choklad.

Just det! Gällande Thailand. Jag måste skriva såhär så att jag går enligt reglerna:

I samarbete med TUI

… Så ska vi åka ner till Koh Lanta den 28e december och testa hotellet Pimalai och bo i ett av hotellets villor.

A7DF198F-0596-4529-84D7-49E925BC25A6

Jag har hört så mycket bra om hotellet så det ska bli spännande! Har någon av er bott där? Jag ser SÅ mycket fram emot resan. Det är lite klurigt att komma iväg med PCR-test på barnen och ALLA papper. Bland annat intyg från försäkringsbolaget att man är försäkrad upp till minst 50 000 USD men jag ringde If idag och de löste de på 5 minuter. Nu så! Men TUI har stenkoll på allt så det känns tryggt.

I Samarbete med TUI

Och gällande Köpenhamn över jul så håller vi det lite öppet med tanke på nya restriktioner som kommer. Vi får se hur det blir!

Ha en fin fredagskväll!

53
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00