ANNONS

Schweiz imorgon!

/

Idag fick jag uppleva min födelsedagspresent som Sheila gav mig när jag fyllde år i oktober. Det var nämligen lunch och spa på Näsby Slott. Sheila hade bokat hela spat för oss själva, himla lyxigt.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det var så himla härligt! Jag tog en massage och Sheila en ansiktsbehandling. Jag sov i en liggfåtölj medan hon var borta. Jag är verkligen helt slut efter min boksignering. Efter det åkte jag in till stan, släppte av Sheila, hämtade Paul och åkte hem. Jag skulle egentligen föreläst i Jönköping imorgon men de ställde in efter nya corona-rekommendationer så vi har valt att flyga till Schweiz istället. Vår dröm är att bo i Lausanne på deltid, att ha en lägenhet vi kan bo i ibland när det passar. Så vi ska åka ner och titta lite och känna efter. Drömmen är nog en bit bort men det känns roligt att få nudda vid den. Kanske hinner vi åka till ett skidområde i närheten också. Det blir en bra vila med naturen runt om oss efter allt som har varit.

Nu kommer strax en PCR bil förbi oss här hemma och ta ta våra tester, så smidigt. Svaren får vi om tre timmar.  Det krävs utöver ett vanligt vaccinpass. Sedan ska jag packa! Jag har blivit duktig genom åren på att vara snabb. Det gäller att tänka outfits och alla de tillfällen som kommer att uppstå under resan. Skidåkning, after ski, hotellmiddagar, strosa på stan, hotellfrukost flyga hem etc.

Just det! Jag glömde att visa er en bild från Svenska hjältar:

Isabella Löwengrip,Paul Sundvik

Karin Tornblom

Vår första röda mattan pic!

Hörs imorgon!

97
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00