ANNONS

Skridsko-kris

/

Igår var det dags för Svenska hjältar, det är en gala Aftonbladet arrangerar varje år för att hylla civilkurage. Alltså modiga människor som hjälpt sina medmänniskor. Den bandades går och sänds på tv den 17 december kl 20.00. Det var en väldigt fin kväll men med mycket tårar. Det finns så mycket modiga vuxna och framför allt barn. Igår var det många barn som kämpade mot cancer. Jag har haft en så tur i livet med inga olyckor eller sjukdomar. Jag är tacksam över det varje dag. Att barnen är friska. Min moster och min farmor dog dock i livmodercancer, min moster var lika gammal som jag så jag går faktiskt regelbundet och kikar så att det inte är något. Jag var ju för gammal för när man fick livmoderhalscancer vaccinet. Jag har för mig att man inte fick vara sexuellt aktiv när sprutan skulle tas.

51EA3097-A293-41BC-BE15-5BD7F5124F3F

Hur som helst, såhär såg vi ut igår. Jag bar en klänning jag har burit förut, en från Lili Jahilo som är en estländsk designer.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Med juryn på scenen.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Imorse blev det något helt annat än galaklädsel. Det var nämligen 14 minusgrader här på Lidingö. Burr! Det var bara att dra på sig allt varmt jag hade hemma när jag skulle lämna barnen på skolan. Sally skulle nämligen åka skridskor och det är ju kallt i hallen.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi hade en skridskor-incident i förrgår. I söndags klockan halv tio på kvällen sms:ar Odd att jag inte får glömma att Gillis åker skridskor på måndagen. Jag trodde att han skulle åka på onsdagen och jag hade tänkt att köpa ett par innan det. Gillis skulle bli så ledsen om han fick sitta där i ishallen utan skridskor så Odd och jag började direkt leta på Lidingös egna blocket på Facebook om de fanns någon som hade ett par begagnade hemma. Klockan 22.00 svarar en person att de har ett par 35:or så Paul byter om från pyjamas och åker iväg halv elva för att hämta skridskorna. Puh. Himla team work. Allt löste sig bra!

Idag väntar en lugn dag för mig. Jag har känt att det blivit lite mycket med boken de sista två månaderna så jag har faktiskt avbokat signeringarna i Göteborg i helgen.  Det var fyra stycken på två dagar. Jag har en föreläsning i Jönköping på torsdag kväll så jag behövde prioritera (har dessutom ett kontrakt). Min hjärna är inte längre van med ett högt tempo och jag kände lite varningssignaler förra veckan. Jag är fortfarande rätt hjärntrött efter elchocksbehandlingarna. Istället åker vi nog bort över så att jag får pausa lite. Det blir bra.

Vi hörs imorgon!

26
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00