Julklappar!

I samarbete med Löwengrip

Unna dig själv samtidigt som du fixar julklapparna. Just nu har Löwengrip ett toppenerbjudande där du får två hudvårdsprodukter från premiumserien Skin Reboot till ett värde av 840 kr som gåva vid alla köp över 500 kr från Lowengrip.com. Du får rengöringsoljan Skin Reboot – Cleansing Oil och ansiktskrämen 24Hour Cream som återfuktar, slätar ut och förbättrar cellförnyelsen som extra gåvor.

Produkterna är fulla av aktiva ingredienser som syntetiskt ormelixir (givetvis 100% veganskt), exfolierande ananasenzym och uppstramande peptider. Dina gåvor läggs automatiskt till i varukorgen vid köp över 500 kr, ingen kod behövs och det är först till kvarn som gäller.
Varför inte passa på att testa Löwengrips nya volymserie Level Up – Volumizing om du inte redan gjort det?

Löwengrips nya volymserie Level Up består av Volumizing Shampoo, Volumizing Conditioner och Volumizing Lotion. Jag tipsade om serien för ett par veckor sedan och den sålde slut direkt efter lanseringen. Nu finns produkterna att beställa! Så roligt att vi är så många som hittat en ny favoritserie. Personligen älskar jag kombinationen av maximal volym och mjuka, återfuktade längder helt utan strävhet. Erbjudandet gäller vid alla köp över 500 kr så klicka hem dina favoritprodukter eller julklappar idag för att få två fina gåvor på köpet. In på Lowengrip.com!

I betalt samarbete med Löwengrip