ANNONS

D2

/

Igår hade jag ett samtal på scen i Kistamässan. Det var en mässa om företagande och jag var inbjuden att prata om min resa. Det var cirka 300 personer i publiken och det var riktigt roligt. Det var ju ett tag sedan jag gjorde denna typ av framträdande. Okej, i Lund och Malmö i veckan då men innan det har det ju varit Coronarestriktioner.

Processed with VSCO with b1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Innan publiken kom!

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Kul att vara på scen igen, nästa gång är på torsdag i Jönköping. Under eftermiddagen följde en norsk journalist mig för att göra en intervju till den norska finanstidningen D2. De följde även med mig idag. Det blev en två timmars intervju och en massa bilder.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Inte varje dag jag blir fotad av en sådan här kamera! Plåtningen gick bra men tog hela dagen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Efteråt var jag förbi Bindefeld en snabbis och stämde av med Filip som jag jobbar med. De har en hel vägg med mig på kontoret! Det är en del av den press jag har fått efter boken. Himla kul.

När vi var klara så mötte jag upp Paul och åkte och hämtade barnen. Vi åkte till Coop direkt och helghandlade. Det blev en massa gott från charken till frukosten imorgon och tacos till ikväll. Och så popcorn och lite choklad till fredagsmys. Jag ska strax sminka av mig och byta om innan jag lagar mat. Det är så skönt att lufsa runt i mjukiskläder, sätta på någon bra musik och göra tacos med barnen. Sedan blir det garanterat en julfilm. Igår såg vi filmen ”Jakten på julen” på Netflix och den rekommenderas!

Helgen som väntar är väldigt lugn, på söndag ska vi julbaka ute på Sheilas lantställe. Det ser vi fram emot. Vi hörs imorgon! Kram.

14
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00