ANNONS
Integritet på Tailsweep

Granen är här!

/

Igår så kom jag fram i Stockholm vid fyra, barnen hämtas ju vid den tiden så Paul plockade upp kidsen och jag tog en taxi hem. Sedan var det förberedelse av middag och långa diskussioner om allt möjligt, barnen hade mycket att berätta. Tydligen så är det många som är kära  i klassen så det blev mycket skvaller. Vi fick vänta på granen till klockan åtta, under tiden tittade vi på en julfilm i soffan, åt första luckan i chokladkalendern och myste. Granen var försenad så när den väl kom var barnen för trötta för att pynta den. De ville gå och lägga sig direkt men vi fick upp granen på sin rätta plats i alla fall. När barnen sov så ordnade Paul och jag med ljusslingan, det är ändå den tråkigaste delen i julgranspynt så ikväll väntar det roliga.

Processed with VSCO with dog3 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag tycker att årets julgran är väldigt fin, precis lagom. Det ska bli fint att se resultatet ikväll! Hur som helst, nu har jag gjort risgrynsgröt till hela familjen, borstat bort all snö på bilen, lämnat barn, städat undan i köket och ska strax hoppa in i duschen.

Idag ska jag medverka i ett samtal på Ekonomi och företagsmässan i Kista. Det blir roligt! Jag har slutat att föreläsa men kör en Q&A istället, alltså som en intervju. Nästa vecka väntar samma sak fast i Jönköping. Väldigt kul!

Vi hörs senare!

14
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00