ANNONS

Julpyntet börjar!

/

Idag firade jag och Rebecka vår bok tillsammans med vårt förlag Bazar. Vi sågs på Sturehof och skålade! Jag sippade bara på mitt glas för jag skulle iväg och träna efteråt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Världens bästa teamwork. Efteråt väntade som sagt träning, det blev ben och rumpa idag.

Processed with VSCO with b1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När jag kom hem spelade jag in några samarbeten och sedan pyntade jag lite grann så att hemmet känns mysigt när barnen kommer hit på onsdag.

Odd och jag har bytt dagar till onsdagar och jag åker till Skåne imorgon och kommer hem på onsdag så jag ville att huset skulle andas jul. Granen kommer på onsdag kväll så då ska vi pynta! Jag har önskat en massa julpynt från fritids. Det blir en mycket finare gran när den är personlig tycker jag. Jag fick även jultallrikar och handmålade glögg-glas från Pauls morbror och hans fru, dom är helt fantastiskt fina så jag blev jätteglad.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Det är kul med porslin!

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Alla glögg-glas ser olika ut. Imorgon tar jag, min förläggare Anders, min make up artist Camilla och Marisol tåget ner till Lund. Jag ska prata på Studentafton. Marisol var engagerad i det när hon pluggade i Lund så jag är glad att jag får sällskap av henne. På tisdagen så intervjuas jag av Sydsvenskan under ett frukostevent. Roliga dagar!

Vi hörs imorgon! Kram.

9

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00