ANNONS

80 tals frilla

/

Efter två månader av stress och sedan lite magont på det (det gick över i morse tack och lov) så var det välbehövligt att gå på en ansiktsbehandling imorse. Jag testade en ny salong som heter Age Balance. Min hy är i obalans så nu ska jag gå några gånger. Idag gjorde vi en kemisk peeling. Nästa gång blir det derma pen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Mina fransar ska göras om imorgon. Hur som helst, så skönt med 1,5 timmsa behandling. När jag var klar blev det ett möte innan jag hann få i mig lunch, jag skulle träna strax efter det. Jag fick sänka alla vikter på gymmet, sömnbrist och stress har gjort sitt. Men jag är stolt över att jag ens gick dit. Under mina tuffaste veckor nu har jag haft tid för ett pass i veckan, annars är det fullt upp. Nästa vecka är det bara träning på måndagen och vecka efter det är det inget. Mitt schema är fullspäckat. Fram till jul kommer det att vara mycket.

Det var i alla fall skönt att träna, framför all konditionen – Att få springa av mig. Efter att jag kom hem så jag har legat och sovit tills att Paul väckte mig och hade köpt sushi till middag.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Gott! När vi åt så knackade det på dörren och det kom ett bud:

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Omega hade skickat julgodis, det uppskattas av hela familjen! Jag ska snart gå och lägga mig igen och försöka få energin tillbaka. Imorgon ska jag medverka i P3 mellan 14.30-16.00, lyssna gärna. På kvällen väntar en 80-tals fest. Jag har tänkt att ha mitt hår såhär:

92BBE850-EE91-4158-8A7C-C72F3E6C3CD2

Jag tror att det kommer att bli fint! Tror ni inte?

Kram.

29
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00