ANNONS

Magont

/

Hej på er!

Jag har gjort tusen saker idag, haft teamsmöte med Bonniers torsdagsträff, testat 80-tals kläder inför en fest på lördag. Blivit intervjuad under lunchen och haft ett boksamtal med min förläggare på NKs bokhandel. Efter det blev det en middag med Sheila. Dock inte så lång dock för jag har rusat runt med magont hela dagen men det var bara att bita ihop. Jag ville så gärna träffa henne. Jag har saknat henne så mycket. Tillslut när jag nästan låg raklång på restaurangen var det dags att åka hem. Magont är det värsta som finns. Det och illamående. Jag har fortfarande ont men ligger raklång i soffan och skriver några rader till er. Jag ska strax försöka ta mig upp och sminka av mig och gå och lägga mig. Imorgon fortsätter det med teamsmöten. Jag har fått så många föreläsningsförfrågningar och vi behöver diskutera upplägg inför varje. Det var länge sedan jag kuskade runt till olika städer och medverkade i samtal men nu är det dags igen! Himla roligt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Det blev varken mat eller dryck för mig idag. Inget gick ner. Håller tummarna att det släpper…

Vi hörs imorgon!

32
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00