Längdskidor

Idag har jag varit med i två tidningar om min bok. Först prydde jag dagens löp med Aftonbladet, sedan kom det också ut en intervju i Damernas värld. Den handlar om boken samt mina skönhetsrutiner.

Annars har det varit en fantastisk dag. Vi har åkt längdskidor, det var första gången för mig.

Det roliga var att det är världstävling i skidskytte här nu i Idre och när jag stakade mig framåt på två skakiga ben så stannade ett proffs från Bosnien mig och skulle lära mig hur jag åkte. Hur gulligt var inte det av honom! Jag fick superbra råd så det kändes lite bättre efteråt. Det blev mer ben och mindre armar.  Det var helt otroligt väder, solen sken, klar himmel och bara några få minusgrader. Det blir definitivt ett köp av längdskidor när vi kommer hem. Det ska finnas bra spår på Lidingö så det är ju perfekt!

Copyright 2021. All rights reserved.


Efter skidåkningen så väntade lunch utomhus. Lilla Vildt (ett företag som ordnar med aktiviteter) följde med oss ut till en sjö där vi pimplade. Vi fick dock ingen fisk men de hade förberett en tre rätters meny så det gjorde inget. Det blev röding till förrätt, renfilé till varmrätt och så mjuk pepparkaka med hjortron och vaniljsås. Herregud så gott! Och att få äta utomhus också. Paul och jag stormtrivdes. Det blev så vackert när solen gick ner. Jag försökte fota:

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi kom hem så myste vi framför brasan. Härlig dag. Imorgon väntar mer längd! Kram.