ANNONS
Integritet på Tailsweep

Idre tre dagar

/

Jag vaknade upp idag till en fin recension i SvD:

2E6A675D-FD5C-4597-BB8D-B2564CC0BA69
8CC8E183-FAC0-4100-9E03-A70D113E96E7

Jag tycker att Magnus Eriksson verkligen har förstått boken. Jag blev väldigt tacksam över det. Hur som helst, jag skulle få iväg två barn till skolan idag. Det är ALLTID lika hemskt och säga hejdå och veta att det är en vecka kvar tills vi ses igen.

Jag blir alltid nere av tanken att jag missar halva deras barndom. Men Odd och jag försöker vara delaktiga i varandras veckor med samtal och sånt. När vi hade vinkat hejdå så åkte Paul och jag till Idre. Vi stannar här i tre dagar. Perfekt mellanlandning innan min slutspurt av boken fram till julafton. Vi lyssnade på julradion:

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Kanalen fungerade inte hela vägen upp till Idre, men en bra bit. Det hade hunnit bli mörkt när vi kom fram, Hotell Pernila Wiberg lyste upp fint. Vi checkade in, bytte om och gick iväg och åt middag med några vänner som bor här. Det blev en tidig kväll för imorgonbitti väntar en lång dag utomhus. Det blir längdskidor, fiske och lunch utomhus. Kul!

Processed with VSCO with a6 preset

Copyright 2021. All rights reserved.


Jag ska fota allt. Kram!

24
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00