ANNONS

Köpenhamn

/

Fredagen började med att vi grattade Gillis. Tänk er att min äldsta är åtta år! I åtta år har jag varit en mamma. Vi firade med tårta, ballonger och presenter. Gillis var superglad och förväntansfull. Han fick bland annat kläder av mig som han hoppade in i direkt. Kul när man väljer rätt, det är inte enkelt till en åtta åring. Han skulle firas i skolan och hemma hos Odd på kvällen med hela släkten så han fick en fin födelsedag.

När vi hade lämnat barnen på skolan så åkte vi till flygplatsen och flög till Köpenhamn vid elva. Jag hade ett möte igår så det blev en perfekt tajming. Vi var inte klara förens vid fem så det blev inte så mycket strosande i stan men vi hann däremot ta en drink på rummet och sen gick vi ut och åt. Väldigt mysigt. Köpenhamn har så många bra restauranger! Vi mötte även upp Pauls systers dotter med pojkvän och vän för en drink. Kul fredagskväll.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi har bott på ett av mina favorithotell i hela världen, nämligen D’Angleterre. Hotellet är pampigt men mysigt på samma gång. Jag älskar den kombinationen. Vi klev upp åtta och åt en långfrukost. Dygnets bästa stund. Nu sitter vi i en taxi och är på väg till flyget. Barnen kommer hem vid två igen. Att åka iväg ett dygn såhär är verkligen vardagslyx. Det behöver inte alltid vara längre man hinner uppleva och njuta mycket ändå.

Resten av helgen blir väldigt lugn. Jag behöver nya köpa nya underställ, det är väl det. Paul och jag åker till Idre på måndag och ska åka längdskidor. Jag har aldrig gjort det innan så det blir spännande. Idre fjäll har sparat snö från förra säsongen vilket är lite häftigt. Det är skönt med tre dagar där borta innan jag åker hem till ett fullspäckad schema med boken. Jag jobbar hela veckan ut, även helg med den (signerar och radio). Varje vecka är i och för fullspäckad fram till jul, boklanseringen tar mycket tid. Men det är jag bara glad över!

Det är inte alla böcker som får så mycket publicitet.

Vi hörs sen! Kram

25
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00