ANNONS
Integritet på Tailsweep

Project Playground

/

Igår var en rolig dag, Paul jag besökte nämligen Project Playgrounds välgörenhetsmiddag som hölls på hotell Skeppsholmen i Stockholm. Det är en organisation som Prinsessan Sofia har startat och jag är så imponerad över hennes och hennes kollegors jobb med organisationen. De stödjer främst barn i Sydafrika och dom gör ett fantastisk jobb, ni kan läsa mer här. Det var auktion och Paul och jag budade hem en resa till Höga Kusten i sommar. Det ingick hotellnätter, vandring, fiske, kanottur, och en massa kul! Vi tänkte ta med oss barnen i sommar.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Min Sally! Redo att hänga med morbror

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Kvällens look

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Kvällens frisyr. Camilla är så duktig på att göra uppsättningar. Jag vill ha en liknande den dag som jag gifter mig igen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag satt mellan Prins Carl Philip och Paul. Jag har träffat vår prins tidigare och han är väldigt trevlig och framför allt rolig. Kvällen blev rätt sen, min lillebror Daniel var barnvakt och det hade gått toppen. Jag satte Daniel i en taxi hem och jag kom i säng strax efter ett. Jag skulle upp fem så det blev inte så många timmars sömn direkt.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Kaffe & resorb gjorde susen.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan var det dags för ett frukostevent på Akademibokhandeln för min bok ISABELLA. Alltid lika trevligt att vara där.

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Min bok finns hos Akademibokhandeln, Bokus, Adlibris, Storytel, Nextory och Book Beat. Perfekt julklapp!

Processed with VSCO with a4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Nu ska jag strax bli intervjuad av Aftonbladet!

Kram.

34

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00