ANNONS

Tidig jul!

/

Igår när jag vaknade var jag helt slut efter denna vecka. Jag hade dock blockat hela dagen till återhämtning vilket var bra. Om det är något som jag har lärt mig efter 15 år av stress så är det att det är okej att stressa OM man återhämtar sig. Jag hade byta till vinterdäck, träning och mysa hemma hos Stina på agendan. En perfekt fredag. Träningen har jag inte hunnit med på två veckor, först resan till Spanien och sedan min hektiska vecka. Så det var skönt att få köra igenom kroppen. Vid fem åkte jag hem till Stina som bor nära mig, vi handlade i mataffären och promenerade hem till henne och kikade på The Holiday. Jag börjar redan komma i jul-mood. Så mysigt!

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Detta kan vara den godaste middag som finns! Charkisar och ost. Och sedan naturgodis som snacks, evigheter sedan jag åt det.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Denna och Love Actually är mina favoritfilmer under julen. Jag ska försöka maxa julen i år och börja med allt extra tidigt. 1 advent ska all julpynt vara klart här hemma tänker jag. Så himla mysigt! I år ska jag öva på att våga baka mer julgodis, förra året blev det pepparkakor och lussebullar men i år vill jag våga mig på fler saker (ni vet ju min nivå i köket). Kom gärna med tips på nybörjargodis!

Idag är det lördag, vi sov ut till halv tio och åt en långfrukost efteråt. Jag har kommit in i en fas där det mest serveras ägg och kaviarsmörgåsar. Himla gott. Vi har inga jättestora planer idag, jag ska fota ett samarbete, Paul vill titta på en bil och så ska vi fira Paul bästa vän ikväll. Morgondagen är helt oplanerad. Då vill jag mest ligga raklång och plöja resten av Bachelor. Jag är bara halvvägs in i säsongen. Jag kunde inte låta bli att klicka mig in på Aftonbladet där vinnarna utsågs i veckan så jag vet slutet men det gör ingenting.

Vad hittar ni på i helgen?

Kram!

41
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00