Press dag 2

Här kommer några av dagens tidningar, Dagens industri, Di Weekend, Göteborgs-Posten och Elle. Resten hittar ni på mina instastory. Bilderna nedan är inte i ordning. Hur som helst så är jag så tacksam över bemötandet, ni skriver väldigt fina saker till mig. Många har redan lyssnat klart på boken (imponerande eftersom den är 10 timmar lång) och givit fina recensioner. Tack. Jag tänkte berätta mer om min bipolaritet och ätstörningar när jag kommer hem, det är krångligt att göra det från en telefon med dålig uppkoppling. På måndag är jag med i TV4 Nyhetsmorgon och på onsdag morgon är det SVT så då kommer jag berätta mer. Full fart alltså. Sedan väntar en lanseringsfrukost på tisdag för 100 läsare, på onsdag har jag en lunch för branschkollegor och på torsdag kväll har jag en privat tillställning för mina närmsta. Späckad vecka men det är Grand finale på denna lanseringsperiod. Sedan väntar boksigneringar i Stockholm och Göteborg.

Annars då? Vi har det väldigt bra på vår seglingstur. Vi badar, spelar kort, läser, umgås och äter en massa gott. Vi har haft tur med vädret hela veckan men nu väntar storm så vi åker tillbaka till Palma och ska ligga där i hamnen över helgen. Lite trist men jag vill inte vara ute på sjön i dåligt väder. Vi tänkte hyra en bil på lördag och åka runt lite. Säg till om ni har några tips. Deia har jag hört ska vara jättefint!

Just det, vill ni lyssna på boken så finns den lite överallt. Den finns även att beställa fysiskt och den borde ha kommit in till butik också : )