ANNONS

Turkost hav

/

I samarbete med Navigare

Idag har vi seglat mycket men också badat vid två olika stränder. Sist vi seglade i Grekland blev det mycket bad från båten men barnen tycker att det är roligare att bada från stränder. Det är enklare för dom. Vi har haft en jätterolig dag med mycket lek och god mat. Vår värdinna lagade risotto. Älskar det! Vår rutt är runt Mallorca, att åka till Ibiza och de andra öarna skulle ta för lång tid eftersom vi seglar. Men det är kul att få se denna ö ännu mer. Barnen mår väldigt bra och stortrivs, det har varit mitt enda mål med denna resa. Att ge dom ett äventyr.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset Processed with VSCO with a10 preset

Paul Sundvik

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

32F8FE9D-DE43-4D9C-A001-E1EC597F5AE1

Paul Sundvik

Under kvällen så stannande vår skeppare i en hamn men strax utanför eftersom båten är för stor. Vi åkte in med vår lilla båt (tender) och blev avsläppta så att vi kunde gå till en restaurang och äta middag. Det äts mycket tapas! Jag har glömt bort vad staden heter men ska fråga imorgon. Då ska vi ta en promenad och se hur allt ser ut i dagsljuset. Det fanns ett old city också som kan vara kul att besöka!

I samarbete med Navigare

24

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00