ANNONS

Palma!

/

Vi började morgonen tidigt, vi hämtade upp barnen hos Odd och åkte till Arlanda och checkade in i deras VIP-avdelning. Där serverade dom frukost till oss. Vi stannade där en timma innan det var dags att kliva på planet. Man körs med bil in till planet direkt så man slipper allt trängsel. Sedan kliver du in sist på planet innan det lyfter, supersmidigt. Vi åkte med KLM (SAS biljetter var slut) och mellanlandade i Amsterdam en timma. Vi kom fram till Palma på eftermiddagen, vi checkade in och barnen badade i poolen direkt. Vädret är ingen höjdare just nu men det gör ingenting. Vid sju åkte vi till Palmas kärna, vi gick runt och visade staden för barnen. Därefter åt vi på Bodega, klassisk god tapas. Mysig kväll! 

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

1C73AF61-2E1C-49C0-B51A-4E2D4E846149
Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vår terass på Hotel Nixe Palace

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

När vi kom till rummet så blev det en stund spelande med barnen, vi har med oss ett frågesports-spel som är roligt. Men nu ligger vi alla i sängen. Utanför hör vi vågorna slå, väldigt härligt ljud. Imorgon väntar katamaranen!

Kram!

52
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00