ANNONS

Boken är här!

/

Jag har slagit personligt rekord! Idag blev 2200 böcker signerade, det är alla dom som har förbeställt böcker sedan tidigare. Jag och Cecilia från förlaget möttes åtta imorse ute i Rosersberg där ett enormt boklager ligger, och påbörjade allt. Cecilia la fram böckerna och jag skrev på. Vi körde på i princip utan paus fram till halv fyra. Vi varvade mellan olika poddavsnitt, bland annat en om Dolly Parton och en om Mariah Carey, den första var väldigt bra.

Tiden svischade iväg men det var tufft att behöva koncentrera mig så mycket och jag fick kramp i handen, jag är ju inte van att skriva. Men det gick jättebra. Det var en fantastisk känsla att få se ISABELLA.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Ett lager med bara böcker!

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Äntligen är den här! Den släpps i bokform samt ljudbok om mindre än två veckor. Det blev en tjock bok på 375 sidor.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Tre pallar med böcker!

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Första pallen check!

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Som sagt, att se min bok såhär var väldigt häftigt. Jag pustade ut. Nu är jag här, redo att ge ut den. Att släppa denna biografi är det största jag har gjort i karriärväg enligt mig. När jag skulle köra hem höll ögonen på att gå i kors så jag fick köra långsamt, jag svängde förbi och handlade innan jag åkte hem. Sedan stupade jag i soffan.

Nu ska jag strax fixa fransarna här hemma så att jag är redo inför resan på lördag, sedan blir det en tidig kväll. Jag ska upp halv sex imorgon och sedan har jag tre längre intervjuer som väntar.

Kram!

20

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00