ANNONS
Integritet på Tailsweep

Elle

/

Idag blev en bättre dag jämfört med igår. Jag kände mig pigg och klar i huvudet. Morgonen började med att Camilla kom hem till mig och gjorde ordnade med smink och hår. Vi har jobbat tillsammans med alla plåtningar under denna boklansering. Såhär blev det:

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Stickad topp, Nathalie Schuterman, byxor Jil Sander.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Först på schemat idag var Elle, intervjun var tuff men bra. Jag blir verkligen grillad av svensk media just nu men jag tycker att jag sköter det bra. Ni får bedöma när all media kommer ut. Första intervjun släpps torsdag kväll nästa vecka, då är det Di Weekend som har sin onlineversion. Sedan kommer DN, Svd, Göteborgsposten, Nöjesguiden och Aftonbladet söndag ut under helgen om jag inte minns fel. Sedan är allt igång, puh. Skönt att vara bortrest den veckan. Jag har framför allt två jobbiga saker som jag berättar i boken som kommer att bli rubriker. Egentligen vill jag inte ha några rubriker om det för det är inga roliga rubriker men jag ville berätta det för er. Tunga saker. Men ni kommer att förstå när ni läser <3.

Nu ska jag laga mat till mig och Paul. Huset är så tomt utan barnen men vi ses på lördag vilket är skönt. Gillis ringde imorse innan skolan och frågade om han kunde ta med sin dator eftersom de hade sparat ner filmer i offline-läge till flyget. Gulligt hur han planerar. Jag gick förresten och köpte ett kortspel idag, det kan bli roligt på båten! Jag måste plugga på hur man spelar alla spel, finns i sjön kan jag men vänd tia är jag osäker på. Vi alla ser fram emot resan mycket!

Kram!

18

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00