ANNONS

Redo för veckan

/

Jag har haft en lugn dag. Jag medverkade i en podd imorse, sedan var jag förbi butiken Nathalie Schuterman för att kika på plagg inför mina kommande intervjuer och plåtningar. Denna vecka har jag DN, Elle, Expressen, TT och Breakit. Så har mina veckor sett ut den senaste tiden. Utöver det så ska jag signera 2000 böcker på torsdag på lagret, det är för alla personer som har förbeställt. Superroligt. Däremot är jag nervös inför min autograf eller namnteckning… Jag är rädd för att många kommer att tycka att den är ful… Jag får verkligen anstränga mig för att göra så gott som jag kan. Problemet tror jag har varit att jag är vänsterhänt, det blir liksom inte fint då. Det är viktigt att det är rätt penna, annars kommer handen att dra i boksidan och så förstörs den. Det är problem som bara vänsterhänta förstår.  Hur som helst, den dagen är det bara att ladda upp med choklad för koncentrationens skull.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

EF591CDF-93AE-4975-BE8F-650B808511E8
Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Några outfits. Efter plaggen så var jag iväg och tränade med Boris. Rumpa och ben idag. Därefter träffade jag upp Paul och då åt vi sushi till middag. Vi är barnfria nu tills på lördag, då flyger vi iväg till Palma. Längtar massor dit. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, underbart att få ta fram en bok redan vid klockan sju!

27
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00