ANNONS

Två månader till jul

/

Jag, min jämnåriga kusin Rebecca och barnen var över hos min mormor igår. Hon har fyllt 86 år. Vi fikade och tittade på fotoalbum. Jag hittade tre gulliga bilder.

0B896A42-90CC-4AF7-A3BF-383097F0FCF5
7AACBA8C-78D8-4D9C-BDCD-65410B77D0ED
81E2E6FF-D8DB-48AF-A783-1FE72FCCBD85

Min pappa var 25 år här. Jag var ju 23 när jag fick Gillis så det här med att vara ung förälder verkar gå i släkten. Det är så roligt att Aladdin-askar går i generationer. Jag gillar bara gräddnougaten men ändå stället man fram den hederliga asken. Andra julgodisar som jag växte upp med är den där Twix-påsen och wienernougat. Mums. I vuxen ålder finns förutom allt ovan, alltid Lindts runda inslagna choklad. Mycket av den vita chokladen. Det är allas favorit.

Det är faktiskt prick två månader till julafton. Jag kommer som vanligt börja pynta första advent. Jag har redan gått loss och köpt julatallrikar, uppläggningsfat och handmålade glögg-glas. Allt med små tomtar på. Ni får se allt när det närmar sig, superfina. Men innan jag drömmer mig iväg till julen så har vi en solresa till Spanien över höstlovet och sedan firar vi att Gillis fyller åtta år den 19 november. När det är avklarat, då får jag börja fundera på julen ordentligt.

Nu ska jag lämna Gillis till en kompis och resten av oss ska till Pauls mamma för söndagsmiddag. Gillis börjar bli så stor nu att kompisar är viktigare. Det blir trevligt med middag! Kram!

10

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00