ANNONS

Paul 54!

/

Igår firade vi Paul!

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Han blev 54 år igår. Han fick en kamera av mig i present och objektiv. EOS R5 som ska vara jättebra. Sedan hittade jag ett par mjukisbyxor i kashmir. Jag tycker att vanliga är så himla fult. Vi åt princesstårta (jag var sådär halvsugen om jag ska vara ärlig efter chokladtårtan dagen innan) som är Paul favorit. Det blev en väldigt mysig morgon tillsammans! Jag älskar honom så mycket och är tacksam över att ha honom i mitt liv. Han är en fantastisk extrapappa för barnen.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sally hade ritat denna fina teckning. Sedan hade barnen köpt en pruttkudde till honom, den fick vi användning av på kvällen när det kom gäster. Sally la pruttkudden under en filt på stolen. Succé!

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Såhär såg jag ut under dagen. Stickad från Helmut Lang, kjol från Stylein och klackar Mango.

C41DA114-D729-4E7C-9A39-B1798A1C0CA0

Copyright 2021. All rights reserved.

Paul och jag åt en snabb lunch och kilade iväg på ett möte som tog hela eftermiddagen. Vid halv fyra fick vi avbryta för att hämta barnen.  När barnen var upplockade så åkte vi och handlade alla skaldjur som vi hade beställt, ostar, vin och efterrätt. Vi skulle ha fyra gäster över.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Sally hjälpte mig med alla namnlappar. Barnen fick äta middag innan alla gäster kom, sedan fick dom popcorn och chips och kikade på film under middagen. Sally gillar att vuxenhänga så hon tog en stol senare och satte sig i mellan oss och höll låda. Hon är så rolig och går runt och pratar med alla. Gillis är lite mer blyg av sig.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi bjöd på en halv hummer var, havskräftor, räkor, två hårdostar (apenzeller och gryere), såser och västerbottenspaj. Supergott. Det kan vara den bästa maten att bjuda på när ingen kan laga mat.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

… Med födelsedagsbarnet som blir nypt av en klo. Kvällen blev superlyckad, barnen somnade i soffan till ljudet av oss vuxna.

Och gästerna gick vid ett. Imorse gick vi upp vid halv tio och har ätit frukost länge. Idag ska vi gå till parken innan vi ska åka hem till min mormor och fika. Vi hörs senare! Stor kram.

41

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00