ANNONS
Integritet på Tailsweep

Jag fyller år!

/

Åh vilken bra födelsedag jag har haft! Lugn och alldeles lagom. Jag började morgonen med att Paul och barnen kom in med min favorit chokladtårta från Gateau. Sedan väntade en massa paket, barnen hade gjort nio stycken totalt. Nu är det inte längre några streck på ett papper utan verkligen riktiga saker, de har pysslat, vikt orgami, gjort gubbar av överblivna toalettrullar etc. Det var så roligt att få se! Allt ska sparas och in i julgranen har jag tänkt. Det kommer bli så fint.

Av Paul fick jag fantastiska presenter. Två par örhängen, ena från George Jensen och de andra paret från Chanel. Sedan fick jag också ett par skor av favoritmärket Manolo Blahnik. Han känner mig. Efter firandet åkte jag och tränade, pratade med både Aftonbladet och Dagens industri (kompletterande frågor). Därefter väntar lunch med Stina, Andra och Paul. Både Sheila och Marisol var iväg. Det var en fantastisk lunch. Jag kände mig så tacksam när jag satt där.

Dagen avslutades med en middag för mig, Paul och barnen på vårt favoritställe Laventura. Det blev en väldigt rolig kväll ihop.

Här kommer några bilder från dagen:

Processed with VSCO with c4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with a10 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

A2627162-C970-4735-8583-75FC29A026B3

Jag är så tacksam över denna dag med vänner och familj! Nu sover barnen och jag ska krypa ner i sängen. Jag älskar att gå och lägga mig tidigt. Imorgon ska jag upp tidigt för då är det Paul som fyller år. Jag har köpt superbra presenter till honom så jag tror att han blir nöjd.

Kram!

54

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00