ANNONS

31 imorgon!

/

Tänk imorgon blir jag 31! Jag har aldrig mått så bra över att fylla år. Noll ångest. Jag känner mig tillfreds med min ålder och vad jag åstadkommit i livet. Två barn, bolag och nu en biografi som täcker mina 31 år. Jag känner mig stark både fysiskt och psykiskt. Jag är på en bra plats helt enkelt. Jag håller verkligen att det håller i sig.

Processed with VSCO with 4 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag i min jeans som jag bär hela tiden. De enda jag trivs i. Toppen är från Maje och klackarna från Mango. Idag har jag också haft en lugn dag, ett telefonmöte imorse, lunchmöte med min PR-ansvarig Filip, träning och så hämtade jag barnen tidigt. Vi var förbi några butiker för att hitta fler badplagg och sommarskor inför resan till Spanien. Inga av skorna kändes bra så vi måste vidare till andra butiker och leta. Det är SÅ krångligt att köpa skor till barn. Inget är bekvämt eller snyggt enligt dom. Och dom vi gillar finns inte i rätt storlek. Suck.

Jag tycker att barn-crocs är perfekt men de är tydligen inte rätt längre enligt Sally och Gillis.

Skolan påverkar dom så mycket med vad kan ska ha på sig eller inte. Inga ”tryck”, verkligen inte Elsa eller unicorns. Allt sådant som hon älskade på förskolan. Det gick så fort!

Nu ska jag laga mat, Paul kommer hem sent. Jag misstänker att han är på presentjakt. Det är så olika det där, jag köper alltid långt i förväg och Paul stressar ut dagen/kvällen innan. Det är lite oromantiskt tycker jag, men det är ju hans beslut att göra så. Hur som helst, det ska bli mysigt att vakna till skönsång.

Kram!

63

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00