ANNONS

Födelsedagsvecka

/

Två vandringar och en bok senare är vi strax påväg till Stockholm. Vi ska stanna i Falun och äta middag med två bekanta, det blir trevligt. Sist jag var i Falun besökte vi och barnen Falu Gruva. Det är verkligen ett stort tips till alla barnfamiljer (men kanske från 7-8 år uppåt). Jag har en rolig vecka som väntar, två intervjuer om boken som kommer den 10 november och två födelsedagar. Min egen och Pauls (jag fyller den 21 oktober och han den 22:a). Vi har barnen hemma så vi kommer att fira med dom och våra vänner. Det blir perfekt! Jag brukar inte se fram emot att fylla år men i år känns det roligt. Det är generellt en rolig tid framför som väntar. Veckan efter åker vi och barnen till Spanien för att segla en katamaran, när jag kommer hem släpps boken. Förutom ett följarevent och en intim lunch med branschkollegor på Ett Hem. Ska jag också ha ett privat firande med mina närmsta i Klockarsviten på Berns hotell. Jag kan inte minnas tiden jag senast var så social!

Processed with VSCO with dog1 preset

Copyright 2021. All rights reserved.

Stickad från Soft Goat, jeans från Massimo Dutti och klackar från Rebecca Björnsdotter. Vi hörs imorgon efter min plåtning! Det är en spännande sådan med en perukmakare som flugits in till Sverige. Undrar vad jag har gett mig in på egentligen. Men det blir nog coolt.

Kram på er.

27

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00