ANNONS
Integritet på Tailsweep

Dyrt med ledig tid

/

Dagen har gått fort och varit kort. Två möten, lunch och ett träningspass. Inget speciellt kul att berätta om. Däremot kan jag säga att vi åker upp till Idre på fredag, Paul och jag har ju ett projekt där uppe som jag inte kan berätta något om just nu. Men det kommer bli väldigt kul när det är klart. Vi tänkte passa på att vandra när vi är där, jag ser så mycket fram emot det. Naturen är beroendeframkallande.

Copyright 2021. All rights reserved.

Dagens outfit. Denna silkeskjol kommer ifrån Ahlvar Gallery. Klackarna från Manolo blahnik.

Copyright 2021. All rights reserved.

Det är livsfarligt att inte ha så mycket att göra om dagarna nu när boken är slut (okejdå, tre pressdagar i veckan) – Det är lätt att fördröja tiden med shopping. Jag var inne på Aesop idag och köpte tvålar och handkrämer. De har en handtvål som har små korn i sig och dofter aromer. Tvålen är helt ljuvlig.

Copyright 2021. All rights reserved.

Sedan var jag och köpte buketter hem, denna får vara i vardagsrummet. Jag har en middag hemma imorgon, jag har beställt skaldjur och laddat kylen med gott vitt vin. Skaldjur är knepet när man inte kan laga mat, hummer, räkor, havskräftor och krabba. Klart! Och så goda såser, bröd och ostar till. Däremot funderar jag på vad som passar som efterrätt. Jag är ju mest sugen på en chokladbit efter maten och brukar köpa hem några finare chokladkakor, men det kanske är tråkigt? Vad passar som efterrätt? (obs inget svårt).

Klockan är inte ens åtta men jag ska krypa ner i sängen och läsa. Paul tycker att jag är tråkig men jag måste passa på när barnen inte är här.

Att få lägga mig tidigt och ha två timmar i sängen med en bok innan jag somnar är så lyxigt. Imorgonbitti väntar en stor intervju!

Kram

48
© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00