ANNONS
Integritet på Tailsweep

En månad kvar

/

Idag har jag plåtas för en stor tidning i Sverige. Jag började morgonen såhär i studion:

Copyright 2021. All rights reserved.

… Och förvandlades till detta:

Copyright 2021. All rights reserved.

Det plåtades omslag och fem bilder inuti tidningen.

Copyright 2021. All rights reserved.

Topp från Jil Sander, byxor från Dior

Copyright 2021. All rights reserved.

Copyright 2021. All rights reserved.

Det gick snabbt ändå vilket är skönt för fotograferingar tar oerhört mycket på krafterna. Konstigt men sant. Det har nog med att göra att man spänner sig och måste fundera på hur varenda tå är vinklad emot kameran, allt måste se bra ut.

Men fotografen var superproffsig likaså journalisten. Jag är enkel att fota, jag tycker att de mesta blir bra. Jag är inte så noga, alla vet hur jag ser ut.

Copyright 2021. All rights reserved.

PR-kampanjens lilla team, min make up artist och min pressansvarig.  Det är vi som gör alla 30 intervjuer tillsammans för min bok. Efter plåtningen fick jag i mig lunch innan det var dags för oss att träffa förlaget för att ta ett gruppmöte med alla som jobbar med ISABELLA.

Copyright 2021. All rights reserved.

Det är Cecilia som är marknadsansvarig på Bazar, Anders är min förläggare, Filip jobbar med all press & PR, Rebecka är medförfattare och längst ut i bild är säljansvarig på Bazar. Eva som jobbar med kommunikation saknas på bild. Utan dom – Ingen bok.

Tänk det är EN MÅNAD kvar tills ISABELLA kommer ut som bok och som ljudbok. Så himla häftigt. Jag längtar så mycket. Efter mötena så tränade jag med Boris. När passet var klart åkte jag ut till Odd och hämtade papper där han godkänner att jag ordnar med pass till barnen. Jag har tagit ledigt för Sally och Gillis imorgon förmiddag för att åka till Södertälje och ordna med passen. Det fanns inte en enda tid i Stockholm innan höstlovet. Men nu löser det sig i alla fall.

Vi verkar komma iväg på vår höstresa i alla fall, vi har bokat biljetter till Spanien och bokat en katamaran med personal. Det går att sätta ett nät runt båten vilket är bra, men sedan är ju flytvästarna på barnen hela tiden. Det kommer att bli roligt!

Vi hörs imorgon!

24

Följ mig på Instagram!

@isabellalowengrip
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00