ANNONS
Integritet på Tailsweep

Tobbe Trollkarl

/

Igår var vi på Tobbe Trollkarl på Maximteatern, det var succé! Han kanske inte är världens bästa på att trolla men han är klart en stjärna på entertainment. Barnen skrattade och tjöt under hela föreställningen. Jag rekommenderar showen varmt för alla barnfamiljer.

Efter showen så gick vi till Nyko för att äta brunch.

Copyright 2021. All rights reserved.

Jag tog en tuna bowl och Gillis åt en nutella med pannkaka. Ingen riktig lunch men det fick duga, han var i himmelriket.

Copyright 2021. All rights reserved.

Efter brunchen så hamnade vi på Carlssons skolas lekplats, kul med nya lekställen. Vi hängde där en en timma och busade innan vi gick till fältan för att handla middag innan vi tog taxi hem (vi hade ingen bil på grund av marathon – omöjligt att parkera). Paul skulle ut med en kompis så han gick direkt vidare. Jag och barnen hade alltså en egen kväll, vi såg på Minionerna och åt popcorn. De fick sova i vår säng eftersom Paul skulle komma hem sent, himla mysigt.

Copyright 2021. All rights reserved.

Idag har varit en lugn söndag, vi har städat och lagat brunch. Nu strax blir det fika här hemma med några vänner och barn. Senare ikväll ska jag plocka ihop några outfits till en omslagsplåtning som jag ska göra imorgon, jag har ju ingen stylist längre. Jag har dock fått order om inget vitt, svart eller polo. Mycket gick ju bort där. Men det ska nog gå bra.

Vi hörs imorgon!

17
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00