ANNONS
Integritet på Tailsweep

Adam & Albin

/

De flesta helger skyr jag stan och vill helst vara på Lidingö eller i en park med barnen under dagen. Men igår fick Paul och jag feeling och åkte in för att shoppa tillsammans. Eller det var bara Paul som shoppade jeans, tröjor och en skjorta. Jag tyckte inte att någon av de butiker vi besökte passade mig, antingen är allt väldigt skandinaviskt, alltså helt rakt och minimalistiskt, eller så är det för mycket mönster och konstiga kragar. Eller för trendigt. Jag ser SÅ mycket fram emot att få skräddarsy egna kläder från och med nu. Jag och sömmerskan har en klänning på gång nu som ett test tillsammans. Det är en klassisk ”den lilla svarta” fast med rätt längd, skärning och med ett tyg som håller in på rätt ställen. Äntligen!

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi tog en brunchpaus på Café Créme. Det ligger på Nybrogatan, sist jag var där var jag 15 (?) när jag pro:ade.

Copyright 2021. All rights reserved.

Vi tog en promenad på Skeppsholmen. Kappa Max Mara.

Copyright 2021. All rights reserved.

På kvällen hade vi planer med Daniel och Julia. Vi skulle gå till Adam och Albin, där hade jag aldrig varit tidigare. Jag tog på mig en svart kjol från Marni och linne och kavaj från H&M. Örhängena hittade jag på en marknad i Zurich.

Copyright 2021. All rights reserved.

Adam och Albin hade en cool entré med en dörrklocka när man kom dit. Lite hemlighetsfullt.

Copyright 2021. All rights reserved.

Det var en avsmakningsmeny och allt var väldigt gott. Alla rätter var så fint upplagda så att det blev små konstverk. Det var roligt att träffa Daniel och Julia, vi sågs sist innan sommaren. Jag insåg när jag satt där att min vänskapskrets har ökat sedan min krasch. Innan kraschen var jag väldigt ensam. Nu har jag ju förutom mina bästisar Sheila och Marisol så umgås jag ju med Stina, Andra, Björn, Lovisa, Daniel och Julia. Det gör mig så glad att ha ett rikt kompisgäng.

Hur som helst, nu ska Paul och jag iväg och bruncha med Björn och Lovisa. Det ser jag fram emot!

35
© Expressen Lifestyle AB, 105 15 Stockholm Bud: Gjörwellsgatan 30, StockholmTelefon: 08-736 53 00